Известие
Collapse
No announcement yet.
Интересни клипове, филмчета и мърдащи картинки :)
Collapse
X
-
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Чети какво пише под клиповете.
На моят клип Brera-та също взима старта. По означението Q4, може сам да се сетиш защо.
Обаче в края на гонките, резултатите са коренно различни - Brera-та е назад и в трите клипа.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеЧети какво пише под клиповете.
На моят клип Brera-та също взима старта. По означението Q4, може сам да се сетиш защо.
Обаче в края на гонките, резултатите са коренно различни - Brera-та е назад и в трите клипа.Иначе нормално да върви по малко ми то Брерата е сигурно 200-300 кила по тежка и още ред други неща...
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Мдаа и е с матор от Опел , което май е най съшественото .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеЧета и виждам май че GTV-то ти е с чип...аааа не е честноИначе нормално да върви по малко ми то Брерата е сигурно 200-300 кила по тежка и още ред други неща...
A Brera-та, мани, че не върви, ама и звучи като прахосмукачка с разтропани лагери.
Тук се вижда и се чува, кой е истинският двигател!Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеЗащо намеси моя таралясник сред коли с 3+ литрови двигатели, не ми е ясно...
A Brera-та, мани, че не върви, ама и звучи като прахосмукачка с разтропани лагери.
Тук се вижда и се чува, кой е истинският двигател!Аз отдавна съм го разбрал че ако ще си взема някога бензин то това ще е GTA...
Eто още малко от мен да Ви надъхам и да не може да спите, заклети ми бензинаджии
http://www.youtube.com/watch#playnex...&v=UdcAhOUmPEw
ПП: Моля когато гледате клипчето усилете до последноLast edited by Jivko7777; d.m.y г., 23:03.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4
Comment
-
-
Уникално изпълнение на лед представи отбора на Red Bull Formula One !
http://vbox7.com/play:0febd1bf156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
Comment